Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Investeren in het welzijn van je personeel is van kapitaal belang in een gezond personeelsbeleid! Iedereen is er mee gebaat dat een personeelslid zich goed in zijn vel kan voelen op zijn werk!  Zieke en afwezige personeelsleden kosten immers veel geld aan je bedrijf.

Massages zijn meer dan alleen een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde.  Ze zijn een perfect middel tegen stress en andere werkgerelateerde klachten (bv. RSI – ‘Repetitive Strain Injury’ is een verzamelnaam voor spier- en gewrichtsklachten aan handen, polsen, armen, schouders, en/of nek).

Lichaam en geest komen immers helemaal tot rust en de bloedcirculatie verbetert. Hierdoor neemt de productiviteit en energie op de werkvloer toe en verlaagt bijgevolg het risico op ziekteverzuim.

Zo is een stoelmassage een ideale massage om op de werkvloer uit te voeren. Dit aangezien de beperkte duur (15, 20 of 30 minuten) van de massage en het feit dat er geen olie gebruikt wordt en het personeelslid de kledij kan aanhouden.

Bij interesse doe ik graag een voorstel op maat voor uw bedrijf. Het tarief is gebaseerd op de soort, de duur, de omvang en de frequentie van de massages. Neem gerust contact op via e-mail of telefonisch voor meer informatie.

Waar wacht je nog op?

Tijd dus om te investeren in het welzijn van je personeel en hen te laten genieten van een deugddoende massage!