Skip to content Skip to footer

Over Tanah

Het gezicht en verhaal achter Tanah

Over Tanah

Ik ben Marijke Van Dessel (°1983), een levenslustige sportieve mama die samen met haar partner en 2 zonen enorm graag in Moeder natuur vertoeft en met volle teugen van zowel de eenvoud als de complexiteit van al dat natuurschoon kan genieten.

Tevens heb ik een passie voor alles wat met zorg te maken heeft. In 2003 studeerde ik af als sociaal verpleegkundige en werk reeds heel wat jaren in de zorgsector (educatieverpleegkundige, sociale dienst woonzorgcentra, CLB, palliatieve zorg, thuisverpleging, Kind & Gezin).

In 2021 ging ik door een woelige periode en nam de beslissing om mijn hart en ziel te volgen. Ik startte de opleidingen als relaxatiemasseur en zorgmasseur. Dit bracht een positieve vibe en wending in mijn leven en ‘Tanah’ werd geboren, een naam die in mijn hoofd is blijven hangen na een bezoek aan de adembenemende Tanah Lot tempel in Bali.
Een woord dat niet enkel mooi klinkt, maar ook ‘aarde’ betekent in het Indonesisch.
Het symboliseert voor mij de 2 zaken die de rode draad vormen in mijn leven: verwondering en zorg voor de natuur en zorgen voor de medemens.

Er zijn voor mij nog zoveel interessante zaken te ontdekken in de massagewereld. Momenteel volg ik de opleiding aromatherapie om te leren werken met de therapeutische voordelen van etherische oliën. Binnenkort kan ik jullie ook hiervan laten meegenieten.

Ik kijk er alvast naar uit om via mijn handen rust, kracht en energie over te brengen tijdens een ontspannende massage. De weldadige effecten hiervan verrichten wonderen.

Waar wacht je nog op? Tijd dus om jezelf me-time te gunnen en te komen genieten van een relaxerende massage!

opleiding:

– Masseur (september – juni 2022 –  CVO Focus te Lokeren)

– Zorgmasseur (september – april 2022 – CVO Focus te Lokeren)

– Stoelmassage (december 2022 – Centrum voor Avondonderwijs te Antwerpen)

– Hot stone massage (mei 2023 – Wellness Academie)

– Klankschaalmassage (mei 2023 – Centrum voor Avondonderwijs te Hasselt + Pia Lootens)

– Werken met aromatische oliën (september – juni 2023 – CVO Groeipunt te Ninove)