Skip to content Skip to footer

Referenties

Dit zeggen mijn klanten

Reviews

Helemaal ontspannen na relaxatiemassage. Top!

 

 

Katleen V. A.

16/4/2024
Uitstekend werk dat Marijke levert: een heerlijke rustgevende massage met veel zachtheid, en subtiele aanrakingen.
Je hoofd wordt terug met je hart in verbinding gebracht, heel zacht….in een harmonieuze en rustige sfeervolle ruimte..
Je komt volledig tot rust…en voelt je stil &vredig, alsof je werd aangeraakt en ondersteund door een Engel 🙂
Met heel veel hartelijkheid…! Een echte aanrader…

 

 

Hilde V.

16/4/2024
Eerste ervaring was top! Marijke is een vriendelijke dame die je onmiddellijk op je gemak stelt. De praktijk straalt pure rust uit en de massage overtrof mijn verwachtingen. Ik kom zeker terug!

 

 

Nathalie T.

14/4/2024
Vriendelijk en professioneel! Aanrader!

 

 

Michaël S.

12/4/2024
Super ontspannende massage! Nadien helemaal zen en men gespannen schouders helemaal los!

 

 

Anneke P.

5/3/2024
Mijn 1e massage bij Marijke heeft zoveel deugd gedaan dat ik meteen een volgende afspraak heb vastgelegd!

 

 

Cindy V.

4/3/2024
Heel aangename ontvangst van Marijke, met een persoonlijke aanpak. Goede afwisseling van verschillende technieken en drukken. Marijke doet dit met veel passie en weet duidelijk met wat ze bezig is!

 

 

Kato D. W.

8/2/2024
Na een operatie kampte ik met geblokkeerde spieren in mijn onderrug waardoor ik behoorlijk wat pijn had en beperkt was in mijn bewegingen. Ik kon zeer snel terecht bij Marijke, werd meteen op mijn gemak gesteld en goed geïnformeerd. Marijke is zeer professioneel, ze weet heel goed waarmee ze bezig is. Na de combinatie van klankschalen & massage voelde ik mij snel ontspannen en voelde ik zelfs na 1 beurt al beterschap in mijn rug. Bedankt Marijke en tot snel!

 

 

Vera H.

7/2/2024
Marijke stelt je volledig op je gemak en geeft een duidelijke uitleg over het proces van de massage. Je stapt buiten met een volledig zen-gevoel. Een prachtige ervaring.
Bedankt Marijke voor de goede zorgen. Ik kom met veel plezier nog eens terug.

 

 

Camille V.

2/2/2024
Als je op een zachte manier wil gemasseerd worden, dan is Tanah echt een aanrader.
Een zachte en liefdevolle massage doet wonderen, ik werd er emotioneel van en dit maakte dat er lichamelijke spanningen vrijkwamen. Dank je wel en graag tot een volgende keer 🙂 !

 

 

Els F.

16/01/2024
Wat een heerlijke massage en ontspanning. Marijke is een echt professional. Ze is ook super aardig. Je voelt je direct thuis in haar sfeervolle praktijk. Een echte aanrader om tot rust te komen. Bedankt!

 

 

Marisa N.

12/01/2024
De relaxatiemassage heeft zijn naam niet gestolen! Marijke haar handen zorgden voor een diepgaande ontspanning vanaf de eerste minuut. Absoluut een aanrader!

 

 

Nick V.R.

11/01/2024
Vriendelijk, professioneel, legt alles super goed uit en je voelt nadien echt dat er wat met je lichaam gebeurde in positieve zin. Marijke weet echt waar ze mee bezig is, topmassage.

 

 

Francis D.J.

29/11/2023
Marijke stelt je meteen op je gemak en heeft gouden handen, ik heb hier een zeer ontspannende relaxatiemassage gekregen. Ik beveel Tanah aan voor iedereen die nood heeft aan wat me-time!

 

 

Maxime M.

4/11/2023
Marijke is een lieve dame die u direct tot rust kan brengen!
Zeer aangename massage gehad! Ik kom zeker nog terug!

 

 

Lutgarde D.W.

11/10/2023
Het was de eerste keer dat ik bij Marijke me heb laten masseren,
het was een geweldige ervaring , zeer professioneel. Een volgende afspraak wordt zeker gemaakt. Hartelijke dank .Grtz Dirk

 

 

Dirk C.

21/09/2023
Heel vriendelijk, je voelt je meteen op je gemak en de massage was zeer ontspannend.

 

 

Kevin D. K.

21/09/2023
Zo aangenaam! Marijke neemt echt de tijd om je te leren kennen en vragen te stellen als je voor het eerst bij haar komt. Ze vraagt ook regelmatig of alles in orde is. Ik ben echt enorm tevreden!

 

 

Roos R.

18/09/2023
Heel erg aangename dame,met kennis van wat ze doet,was mijn 2de keer ooit dat ik me liet masseren en vond dit een echte aanrader bij Tanah!!Heel gezellige omgeving om volledig tot rust te komen en de massage was hemels.Ik kijk al uit naar mijn volgende sessie.

 

 

Brigitte F.

12/09/2023
Ik ben zeer tevreden over mijn bezoek aan Tanah. Marijke is een zeer attent vrouw, en ik heb gemerkt hoe grondig zij haar werk aanpakt. Maar nog belangrijker, ze straalt een enorme rust uit en haast zich nergens naartoe, wat een groot gevoel van veiligheid en ontspanning geeft. De sfeer in de massageruimte is ook zeer rustgevend. Het heeft me echt bevallen. Ik raad het zeker aan.

 

 

Elizaveta S.

06/09/2023
Na een kort intakegesprek ivm allergieën, eventuele medische problemen heb ik genoten van een deugddoende relaxatiemassage.
Je voelt de slechte energie uit u lichaam verdwijnen.
Dankjewel!

 

 

Peter V. L.

30/08/2023
Het was heel relaxerend, Marijke denkt aan alles om je volledig te laten ontspannen.

 

 

Nathalie S.

21/08/2023
Zeker een aanrader! Marijke stelde me meteen op mijn gemak met een warme ontvangst. Ik kreeg een duidelijke toelichting van wat er mij te wachten stond. Altijd handig om te weten wat er nog zal volgen. De massage zelf was heel ontspannend. De juiste druk werd toegepast en de sfeer zat helemaal juist met een aangename temperatuur en relaxerende muziek op de achtergrond. Ik heb genoten! Lotte
 

 

 

Lotte D. C.

21/08/2023
Rustig, professioneel, gezellige ruimte

 

 

 

Manuella V.

15/08/2023
Het is niet altijd evident om tot rust te komen met een drukke levensstijl. Dankzij Marijke en haar relaxatie massage ben ik helemaal relaxed geraakt. Het is fijn om te zien hoe mensen hun job uit oefenen met passie en daar dan ook helemaal voor gaan. zeker een aanrader !

 

 

 

Niels M.

11/07/2023
Relaxerende massage en vriendelijke mevrouw.


 

 

Simke N.

03/06/2023
Vriendelijke ontvangst door Marijke en zeer ontspannende relaxatiemassage. Voor herhaling vatbaar!

 

 

Julie N.

30/05/2023
Zeer tevreden: prima werk, discreet, hygienisch.

 

 

D.C.

15/05/2023
Wat een heerlijke ervaring.
Na een goede uitleg via mail hebben we onze massage beurt vast gelegd.
We werden super goed ontvangen en waren heel snel op ons gemak.
De sessie zelf was zalig , ik ga zeker en vast nog terug voor onze innerlijke geest tot rust te laten brengen. Lichaam was opgeladen 🙂 dank je wel en tot de volgende Marijke

 

 

Jimmy V.

03/04/2023
Super blij dat ik bij Marijke ben terecht gekomen. Ik heb kunnen genieten van een massage die echt deugd deed en waarbij ik volledig ontspannen de dag kon beginnen. Ook fijn dat ze echt tijd neemt voor jou en dat ze met heel veel passie vertelt over haar werk. Ik kom zeker nog een keertje terug!

 

 

Lies V. D.

24/03/2023
Super ervaring, ontspannend en voor herhaling vatbaar.

 

 

Lucy D.

21/03/2023

Ik had mijn mama enige tijd geleden een massage bij Marijke cadeau gedaan. Zij had enkel lovende woorden over de behandeling, ik had dus al hoge verwachtingen.
Het was een heel fijne, rustgevende ervaring.
Ik werd super fijn onthaald, kleine vragenlijst om de massage specifiek op mij af te stemmen en dan was het 90 minuten enkel genieten.
Ik kom sowieso terug. 😁

 

K. Vh.

19/03/2023

Marijke is heel zorgzaam en respectvol.
Het was een zeer aangename ervaring met een diepe ontspanning.
Ik kom zeker terug.

 

Marleen L.

16/03/2023

Ik was meteen op mijn gemak. Super spontane en lieve madame. Er wordt veel rekening gehouden. Zowel lichamelijk als in de omgeving. Zeer ontspannende massage! Fijne ervaring doordat het privé is, is het veel aangenamer tegenover een grotere zaak. Voor herhaling vatbaar!

 

Lies V.d.R.

14/02/2023

Ik heb een Heerlijke zorgmassage ondergaan. Na een warme en hartelijke ontvangst genoten van een zalige, rustgevende massage, waar ik nog lang van nagenoten heb. Het staat vast dat je dit met volle overgave en passie doet en dat voel je ook. Ik kwam helemaal tot rust wat voor mij geen evidentie is.

 

Francis V.R.

03/02/2023

Een warme ontvangst. Je voelt je direct op je gemak. Een zalige en ontspannen beleving. Marijke weet waar ze mee bezig is. Een echte aanrader. Ik ga zeker nog langs.

 

Hilde M.

16/01/2023

1e keer stoelmassage laten doen omwille van gespannen spieren, dit is zeker een aanrader! Marijke geeft goede uitleg, en stelt je op je gemak door haar rustige uitstraling. De massage is perfect omdat ze zich op specifieke problemen richt. Dank je voor de goede zorgen.

 

Tina W.

02/01/2023

Heel intens genoten van een relaxmassage bij Tanah, helemaal tot rust gekomen! Mijn hoofdpijn en stijve nekspieren bij aanvang, waren na afloop veel beter! Zalig geslapen ook (waar ik gewoonlijk nogal wat problemen mee heb). Zeker voor herhaling vatbaar dus! Bedankt Marijke!

 

Rita V. D.

01/01/2023

Het was geweldig heb een zorg massage gehad bij Marijke met de gouden handen, een aanrader .
Ik raad het iedereen aan ik ga zeker terug.
Marijke is zo vriendelijk en geeft heel goede uitleg over wat ze doet.super❤️
Groetjes Gerda.

 

Gerda C.

01/01/2023

Ik heb mijn mama een massage bij Tanah cadeau gedaan.
Ze had enkel lovende woorden.
Aangenaam verkennend gesprek waar er werd gepolst naar haar wensen en pijnpunten.
90 minuten zalig genieten in fijne omgeving en gegeven door een rustgevend persoon.
Ik kijk er in elk geval al naar uit om ook eens bij Marijke een afspraak te maken

 

K. Vh.

30/12/2022

Ik heb op vrijdagavond genoten van een heerlijke relaxatie massage na een stressvolle werkweek. Het was perfect van onthaal tot afscheid. En zowel volgens mijn fitbit horloge als volgens mijn gevoel heb ik ´s nachts mijn beste slaap van het afgelopen jaar gehad! Ik kom zeker terug 😃

 

Kristine D.

29/12/2022

Volop genoten van een zeer deugddoende relaxatiemassage. Marijke zorgt ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt in een mooi ingerichte en rustgevende praktijkruimte. Zeker voor herhaling vatbaar! Een aanrader!

 

Kathleen H.

27/12/2022

Heel fijne kennismaking met massage, echt een absolute aanrader!

 

Joeri K.

16/12/2022

Heel aangename en relaxerende massage. Marijke houdt écht rekening met je medische achtergrond, noden en wensen. De ruimte was mooi aangekleed, rustig muziekje, lekker warm,…
Een absolute aanrader. 🙂

 

Sien D’H.

15/12/2022
Kort gezegd…Top Top Top…
Ik vond het zalig,het heeft echt wat met mij gedaan!
Voor herhaling  vatbaar.
Ik kom zeker nog eens langs!!!🙏🙏🙏

 

David E.

9/12/2022

Fijne en warme verwelkoming van Marijke! En wat een heerlijke massage in een super aangename ruimte. Een ideale plek om tot in de diepte tot rust te komen! 😊

MÜZEYYEN G.

27/11/2022

Was een heerlijke ervaring! Een zalig moment om spanningen of stress even te vergeten. Marijke doet dat schitterend! Voor herhaling vatbaar en zeker aan te bevelen.

Greet B.

4/11/2022

Enorm genoten van een deugddoende relaxatiemassage. Warm onthaal, je wordt direct op je gemak gesteld,… De massage wordt gegeven door een zeer bekwame dame die dit doet met passie en liefde voor het vak. Niet twijfelen, aanrader!

Andy B.

31/10/2022

Heel hard genoten van een deugddoende relaxatiemassage. 👌🏻 Ik kon volledig relaxed aan mijn verjaardagsweekend beginnen! 😉

Wendy J.

24/10/2022

Gewoon zalig !

Dimitri V.

21/10/2022

Enkele weken geleden mocht ik genieten van een heerlijk deugddoende massage dankzij de gouden handen van Marijke. Door de zeer persoonlijke aanpak voel je je onmiddellijk op je gemak en kan je volledig tot rust komen. Heb je nood aan wat me-time? Niet twijfelen, zou ik zeggen.

Katrien B.

21/10/2022

Als kankerpatient heb ik enorm genoten van de zorgmassage. Heel warm iemand en weet waar ze mee bezig is, heel ontspannend. Een echte aanrader. Mij ziet ze zeker terug !!!

Inge B.

23/09/2022

Door de warme ontvangst en persoonlijke aanpak, ben je direct volledig op je gemak! Je stapt er ontspannen buiten, dus zeker een aanrader 😊 Mij zien ze er nog terug! 🤗

Tina V.

18/09/2022

Het was een heel aangenaam moment van volledige ontspanning, perfecte massagesessie.

Insaf F.

11/09/2022

De ervaring die ik heb opgedaan bij Tanah massagepraktijk was zalig ontspannend! Eindelijk nog eens doorgeslapen zonder paniekaanval tijdens de nacht. Bedankt Marijke voor je zachtheid, verrijkende inzichten en vooral je ontspannende zorgmassage !

Pascale M.

24/08/2022

Heel persoonlijke en warme aanpak, weet waarmee ze bezig is en doet dit vanuit het binnenste van haar hart en dat voel je! Een aanrader!!!

Ilse V. D.

20/08/2022

Zin in een deugddoende massage van een topmadam, dan moet je zeker langs gaan bij Tanah!! Ontstressen, genieten,….🤗🤗🤗

Sara W.

20/08/2022